وبلاگicon

خدمت به مردم عبادت است

نت استارت، راهنمای کسب و کار در اینترنت

در این بلاگ تمامی مطالب وبلاگ قبلی به همراه مطلابی تازه تر و جدید تر به شما ارائه خواهیم داد؛هم چنین در این بلاگ نرم افزارهای کاربردی نیز قرارخواهد گرفت.با آرزوی موفق شدن شما در زندگیتان.

بایگانی

درآمد از اینترنت بدون داشتن سایت

دوشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۳، ۰۲:۴۴ ب.ظ



شما وقتی می خواهید به مسافروت بروید از چه وسیله نقلیه ای استفاده می کنید؟  خودروی شخصی؟ هواپیما، قطار یا اتوبوس؟ با همه اینها می شود سفر کرد اما هر کدام از اینها محاسن و معایب خودش را دارد. در واقع کسب و کار آنلاین هم به همین صورت است. بسیاری از مشاوران و مجریان کسب و کارهای اینترنتی معتقدند اولین و مهمترین ابزار مورد نیاز برای کسب و کار آنلاین وب سایت است اما امروز قواعد این بازی تغییرات اساسی کرده است. مالکیت یک وب سایت لازمه اصلی برای یک کسب و کار آنلاین نیست.

امروزه سرویس های پست الکترونیک ( ایمیل ها )، شبکه های اجتماعی، سایت های زیر مجموعه و .. امکاناتی را در اختیار شما می گذارد که بدون داشتن وب سایت یا وبلاگ می توانید کسب و کار خود را شروع کنید. در این مقاله سعی خواهیم کرد با مرور و معرفی کوتاه بعضی از این روش ها، نگاهی جدیدتر به کسب و کار آنلاین داشته باشیم.

احتمالا شما نمونه آگهی های تجاری آموزشی با این عنوان را دیده اید که مثلا در یک دوره یک ماهه زبان انگلیسی را بیاموزید، یا با ۱۰ جلسه آموزش فتوشاپ، گرافیست شوید و با آموزش این نرم افزار حسابداری، مثل یک حسابدار ورزیده استخدام شوید!!

بله منظور من هم همین بود شما با آموختن یک نرم افزار گرافیکی یا مالی، گرافیست یا حسابدار نمی شوید، حسابداری و گرافیک هر کدام یک دانش محسبوب می شوند و نرم افزارهای یاد شده فقط ابزارهای اجرایی آن هستند.

در تجارت الکترونیک هم با داشتن یک وب سایت، هرچند حرفه ای و کارآمد، شما صاحب کسب و کار آنلاین نمی شوید. تجارت الکترونیک مجموعه از مفاهیم و اصول، ایده ها و خلاقیت، استراتژی و هدف گذاری، چالش ها و مسائل، پشتکار و اعتماد به نفس ، دانش و تخصص، و .. است. با نگاهی به مجموعه اینها، با یک ابزار ساده هم می توان صاحب یک کسب و کار شد. سپس همانند یک گرافیست و حسابدار حرفه ای با داشتن یک ابزار، نرم افزار یا وب سایت قدرتمند صاحب یک کسب و کار پیشرو می شوید.

شبکه های اجتماعی خصوصا فیس بوک

 ایده خودتان را تحلیل کنید، پرورش دهید و برای آن در فیس بوک یک صفحه بسازید، به طور مرتب و خلاقانه صفحه فیس بوک خودتان را بروز نگه دارید تا طرفداران شما زیاد شود، طبق آمارهای غیر رسمی بیش از نیمی از جمعیت چهل میلیونی کابران اینترنتی در ایران در فیس بوک عضویت دارند، شما به راحتی و خیلی ساده بدون هیچ هزینه ای می توانید در فیس بوک صفحه ای داشته باشید که امکانات اصلی یک سایت را دارد، مثل کنترل پنل با امکان گزارش گیری، امکان آپلود ویدئو و تصاویر، لینک دهی ساده و از همه مهمتر تعامل عالی با کاربر، ساختار تعاملی فیس بوک بسیار عالی است و حتی امکان نظر سنجی مستقیم و غیر مستقیم را به شما می دهد.

به طور نمونه به این صفحه فیس بوک که متعلق به آقای  حسین نجمی،  آشپز خوب و حرفه ای است نگاهی بیندازید . بینش از ۵۰۰ هزار نفر مطالب وی را پیگیری می کنند. باور کنید بسیاری از برنامه های رادیویی و تلوزیونی که با این همه پیش نیاز، هزینه و  سرو صدا تولید می شود اینقدر طرفدار و پیگیر ندارد.

با یک جستجوی ساده در شبکه های اجتماعی و خصوصا فیس بوک می توانید صفحات مشابه زیادی پیدا کنید که هدفمند وسالم، طرفداران ثابت زیادی پیدا کرده اند. کافیست پس از ایجاد و بروز رسانی مرتب صفحه خود، محصولات و خدمات خودتان را هم در آن معرفی کنید.

راه اندازی کسب و کار با وب سایت های دیگران

زمانی که تصمیم می گیرید که کسب و کار آنلاین داشته باشید این نکته خیلی مهم است که درآمد مستقیم می خواهید یا غیر مستقیم. درآمد مستقیم دقیقا چیزی شبیه به داشتن یک فروشگاه اینترنتی است که محصولی را می فروشد و مستقیما از کاربر پول دریافت می کند اما نمونه درآمد غیر مستقیم مثل فریلنسر ها هستند، شما با عضویت در یک فریلنسر می توانید در رابطه با تخصص و مهارت و یا هدف خودتان کارفرما یا پروژه پیدا کرده و کسب درآمد کنید.

بسیاری از سایتهای ارائه کنند خدمات مانند، سامانه های ارائه پیامک انبوه، فروش هاستینگ و… به شما نمایندگی رایگان می دهند، در این مرحله خیلی تفاوت زیادی نمی کند که صاحب یک وب سایت کامل باشید یا نه، بلکه قدرت بازاریابی، فروش و خلاقیت شماست که میزان درآمدتان را تعیین می کند. درست است که در این مرحله کارمزد فروش باید پرداخت کنید اما فراموش نکنید که شما هیچ هزینه ای بابت تهیه سایت، تولید محتوا و راه اندازی نکرده اید و این کارمزد هم مبلغ قابل توجهی نیست.

هرگز به سایتهایی که تبلیغ درآمد اینترنتی می کنند اما عملا هیچ کسب و کاری را پشت سر خود ندارند اعتماد نکنید، وب سایتی که خودش محتوای با ارزشی ندارد چگونه می خواهد برای شما درآمدزایی کند؟ بیشتر اینها سایت های خارجی بی هویت را معرفی کرده یا صرفا نماینده سایتهایی هستند که از طریق بازی با منابع مالی کاربران، کسب درآمد می کنند چیزی شبیه شبکه های هرمی کاذب. اکثر این سایتها خودشان منبع درآمد واقعی و پایداری ندارند تنها مبنع درآمدشان همین لینکی هست که با هزار ترفند از شما می خواهند روی آن کلیک کنید.  ترفند هایی  مثل ” بار روزی یک ساعت کار میلیونر شوید! درآمد واقعی با کلیک این لینک! و با عضویت و عضو گیری روزی چند دلار درآمد داشته باشید و … ” .

 

درآمد از طریق بازاریابی با پست الکترونیک ( ایمیل مارکتینگ )

به احتمال تا کنون به ایمیلهای تبلیغاتی مواجه شده اید. در بسیاری از این ایمیلها پس از معرفی یک کالا یا خدمات، با کلیک روی لینک خرید مستقیما به سایت فروشگاه و پرداخت آنلاین متصل می شوید. اگرچه امروزه به دلیل عملکرد منفی و زیاده روی بعضی از این شبکه های فروش، بعضی از این ایمیلها اسپم می شوند اما همچنان بخش بسیار مهمی از بازار فروش آنلاین در اختیار این ایمیلهاست. کافیست روش اصولی ایمیل مارکتینگ را بیاموزید، خدمات و محصولی با وجه تمایز و ارزش آفرین، برای مشتری داشته باشید، در نهایت با استفاده از یک سرویس ارسال ایمیل و عضویت دریک درگاه فروش آنلاین، کسب و کار خود را شروع کنید.

از دیگر قابلیت های ایمیل ها خبررسانی، آموزش مداوم و پیگری و اطلاع رسانی ویدئویی و تصویری  و .. است. هر کدام از این قابلیت ها، امکان راه اندازی یک کسب و کار را دارد. من معلمی را سراغ دارم که در طول تابستان درکلاسهای تقویتی و کنکور یک موسسه آموزشی تدریس می کرد، او به تدریج و با تشویق شاگردانش به ارتباط ایمیلی و پیگری این فرایند، توانست همچنان با دانشجویان و شاگردان کلاسهای سابقش در ارتباط باشد در حالی که دیگر در آن آموزشگاه تدریس نمی کرد همچنان یک منبع درآمد از طریق تدریس داشت که واسط آن فقط یک جیمل بود.

تولید محتوا، فروش اطلاعات و مشاوره

مقاله نویسی و تولید محتوا برای مجله های اینترنتی، خبرنگاری آنلاین این گونه مجله ها، وبلاگ نویسی و این قبیل خدمات امروزه به عنوان یک شغل ثابت و حرفه ای در فضای وب پذیرفته شده است. لازمه ورود به این سبک از تجارت الکترونیک داشتن اطلاعات تخصصی در یک زمینه کاری، روحیه ژورنالیستی، یک مجله آنلاین خوب به عنوان کارفرما یا همکار و .. است. نویسندگی و نشر آنلاین، مقاله نویسی، آموزشهای مختلف و ..شما را وارد کسب و کار مجازی می کند.

  • فرزام بورجردی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی